2012. október 31., szerda

700.000 alkalmazás az Androidra

A Google bejelentette 700.000 alkalmazás közül választhatunk Androidos telefonunkra

A Google szóvivője megerősítette a hírt, miszerint egy hónap alatt 25 ezer új alkalmazást tettek elérhetővé a Google Playen. Ezzel utolérték az iOS alkalmazások számát. Az Apple szintén az elmúlt pár napban jelentette be, hogy ők is elérték a hétszázezer alkalmazást. Az Apple és a Google mindenképpen egyeduralkodók alkalmazások terén, hiszen például a Microsoft Windows Phone rendszerre 120 ezer alkalmazás közül válogathatunk.
Természetesen a mennyiségnél sokkal fontosabb az alkalmazások milyensége, de azért nem elhanyagolható szempont az alkalmazások száma sem, mikor telefont választunk.

Friss Androidos telefon gazdájaként érdemes első körben felkeresni a http://www.hundroid.com honlapot, ahol hasznos információkhoz juthatunk Androidos telefonjainkhoz, illetve hasznos oldalakat találhatunk, amelyek segítenek eligazodni az ingyenes és fizetős alkalmazások között.
Ha az ember rákeres az Android szóra a Google-ben több olyan cikket, blogbejegyzést, blogot találhat, ami segítséget nyújthat a kezdő Android használóknak és azoknak is, akik csak újabb hasznos alkalmazásokat szeretnének letölteni telefonjukra.

Forrás: Index-Tech: Az Android beérte az iOS-t az appok számában



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése